30.03.2024.

09:19

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Mirko Šijan napravio opštu pometnju na ulicama Beograda! Sina Goce Božinovske prolaznici šokirano posmatrali, evo o čemu se radi (FOTO)

Mirko Šijan i njegova supruga Bojana Rodić su, tokom večernje šetnje po najpoznatijem šetalištu u Beogradu, Knez Mihajlovom, izazvali opšti haos.

Informer

 

Naime, sin poznate pevačice je zastao pored uličnih svirača, pa zaigrao u ritmu muzike, dok je njegova lepša polovina sve to snimila, a Mirko je to kasnije podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Informer

 

Dok je Mirko igrao, njega su prepoznali neki prolaznici koji su se zatekli na licu mesta, pa su mu mahali i dobacivali "Eno ga mali Šijan", ali se on nije obazirao na komentare. 

Informer

 

Podsetimo, Mirko Šijan je oženio jednu od sestara Rodić, sa kojom je dobio dete. Pevačicin sin se totalno posvetio porodici, a osim toga se uključio u porodični biznis svoje drage, te ga često viđaju kako dovozi živinu i domaće proizvode na pijacu, kako u Beogradu tako i u Titelu. Goca je ponosna na Mirka i to često ističe u intervjuima za medije.