30.03.2024.

10:20

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Ništa nije radila, ja sam morao i da kuvam!" Knez iskreno o razvodu od prve supruge: "Nakon 32 dana provedena u džungli, shvatio sam da je to jedino rešenje"

Pevač Nenad Knežević Knez je dugi niz godina bio u braku sa Ninom Vukmanović sa kojom ima dve ćerke, Kseniju, bivšu članicu grupe "Hjurikejn" i Andreu.

Informer

 

Pevač sada ima novu životnu saputnicu, a jednom prilikom je otrkio kako je došlo do prekida braka sa Ninom, te i šta joj je najviše zamerao:

Informer

 

- Moja tadašnja supruga i ja smo dugo pre rastanka imali nesuglasice. Jedan od problema je bio taj što nije imala zanimanje, već je samo bila usmerena na našu decu. Hteo sam da je zaposlim, ne zbog novca, već da bi se bavila nečim u životu, ali ona nije htela. Čak sam joj i otvorio butik, ali njena životna filozofija je bila da ne treba da radi. Nije htela ni da kuva kod kuće, pa sam ja i to obavljao - rekao je Knez, pa otkrio kada je shvatio da je rastanak jedino rešenje:

Informer

 

- Zahvaljujući avanturističkom duhu, prihvatio sam ponudu da se takmičim u trećoj sezoni "Survajvera" sa poznatim ličnostima. Priroda i tišina koja vlada ostrvom su me resetovale i pomogle da razmislim o svom životu. Mozak mi se vratio na fabričko podešavanje. Tada sam odlučio da ću se definitivno razvesti. Možda zvuči neverovatno, ali 32 dana borbe za životom u džungli pomogla su mi da shvatim da je rastanak jedino rešenje za mene.

Nenad ističe da je teško podneo razvod, iako je to želeo:

Informer

 

- Iako sam želeo da se rastanemo, to sam teško podneo. Za mene je sve to bilo neverovatno stresno. Pogotovo mi je bilo strašno zbog naših ćerki, koje nisu bile male, ali su se osećale loše što im se roditelji razvode. Zbog njih dve sam Nini i prelazio preko mnogih stvari, kako ništa ne bi osetile. Na kraju je sve ispalo kako treba da bude - završio je pevač.