Autor: Informer/K.Ć.

30.03.2024.

19:38

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Saša Popović priznao u koju pevačicu je bio ludo zaljubljen: "Obožavao sam njene prirodne grudi"

Suzana Jovanović i Saša Popović su u braku od 1998. godine, i važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, a malo ko zna da je Popović bio zaljubljen i u ovu pevačicu.

Osnivač "Granda" je nedavno u jednom intervjuu ispričao koliko je ludo bio zaljubljen u svoju kolegenicu Biljanu Jevtić, međutim, ona je ipak odabrala Acu Ilića i sa njim je i dalje u skladnom braku.

Informer

 

- Dok se nisam oženio Suzanom Jovanović, bio sam ludo zaljubljen u Biljanu Jevtić. Kakva je ona riba bila! Pored toga što je bila dobra pevačica, bila je i prelepa. Imala je velike, prirodne grudi. To mi se uvek dopadalo kod nje. Sretao sam je na nastupima i družili smo se, ali među nama se nikada ništa nije desilo. E, onda ju je preoteo Aca Ilić, koji se ubrzo i oženio njome. Pretekao me je. Ne znam šta je videla na njemu - otkrio je Saša, a tu priču je potvrdila i Biljana.

Informer

 

- Jeste, on je mene video na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. Pitao je moju prijateljicu Radu Todorović Babić "ko je ova devojka?", a ona mu je rekla "ma beži, šta se raspituješ". Na to joj je on rekao "ja sam stara čekalica" - otkrila je Bilja i naglasila da je njeno srce ipak pripalo samo Aci sa kojim ima i sina i uživa u ljubavi i nakon toliko godina, prenosi Espreso.

Informer