31.03.2024.

08:09

Foto: E-stock/instagram printscreen

Džet set

Tea pevala s longetom na ruci! Tairovićeva se povredila u svom domu, završila u Hitnoj i došla na nastup (VIDEO)

Tea Tairović poznata je kao veliki profesionalac, ali je sada prevazišla i sebe jer je sinoć odlučila da nastupi u Tesliću uprkos ozbiljnoj povredi ruke. Pevačica je, naime, pala u svom domu niz stepenice pred sam nastup i završila u bolnici gde joj je konstatovana povreda ruke i lekari su joj stavili longetu. Mnoge Teine kolege bi zasigurno otkazale nastup, ali se ona pojavila i odradila sve kao da je potpuno zdrava.

Informer

Interesantno je da je Tairovićeva dala sve od sebe da i odigra na sceni kao što je to njena praksa, ali ju je longeta dosta ometala u tome. Ipak, atmosfera nije trpela i, ako je suditi na osnovu snimaka, bilo je uzavrelo.

Tea je jednom prilikom govorila o tome koliko se trudi da bude profesionalna na sceni, čak i kada je iz publike gađaju nekim predmetima:

- I mi pevači smo ljudi. I mi reagujemo na to. Kao profesionalci ne bismo smeli da reagujemo na bilo šta što se dešava na nastupu. I da pada atomska bomba, mi svoj posao moramo da odradimo do kraja. Razumem kada ljudi reaguju, jer smo od krvi i mesa - rekla je Tea, pa dodala:

- I naravno da razumem reakciju raznih pevača. Vređa nas to kao ljude, kada čizma ponekad završi na bini i kada nas neko gađa - kazala je jednom prilikom pevačica koja je ovoga puta doživela samo ovacije od svoje publike.