31.03.2024.

10:41

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Sloba uzvraća Dari! Pevač ne odustaje od pesme koju je objavila i pevačica, sad se oglasio

Dara Bubamara napravila je haos zbog pesme koju je snimila sa mladim pevačem Željkom Nikolićem pod nazivom "Infarkt duše", a koju je juče na svom Jutjub kanalu obajvio i Sloba Radanović. 

Informer

Pevačica je izdejstvovala da pesma na Slobinom kanalu bude zabranjena i tada se najpre oglasila za Informer, a potom i na svom Instagram profilu i poručila pevaču da je pravda zadovoljena:

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Međutim, Radanović izgleda ipak neće odustati od te pesme koju je sada najavio kao noseću numeru na svom albumu uz datum kada planira i da objavi sve svoje nove numere. 

Informer

- Moj novi album, 9 novih pesama. Još malo - najavio je Sloba, a komentari ne presraju da se nižu.

Podsetimo, Dara je tokom jučerašnjeg dana kompozitora Gorana Raleta Ratkovića optužila za krađu numere, te mu najavila tužbu.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođačka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadležnog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Željka Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačan pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.