31.03.2024.

20:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sve sam predala u Božije ruke": Mina Kostić otvorila dušu o svom životu, pa otkrila da je okrenula novi list

Svi imamo svoje želje i planove kako bi smo voleli da se stvari odvijaju, a pevačica Mina Kostić jednom prilikom je otkrila da svoje želje ipak voli da sačuva za sebe, jer kako kažu, tako će se sigurno ostvariti.

- Ja imam neke svoje planove i želje, ali sam ipak to sve predala u Božije ruke, tako da neka bude kako on planira. Svaki dan se zahvalim i pomolim, to je najbitnije - istakla je pevačica.

Informer

 

Da se najbolje i najlepše stvari dešavaju baš onda kada ih najmanje očekujete, potvrdila je i Mina, koja za sebe može da kaže da je izuzetno srećna i zadovoljna žena.

- I stvarno, kada sam digla ruke od svega i rekla "baš me briga", tada je došlo sve na svoje. Ja ne razmišljam, nego živim život svaki dan, ne kao poslednji, ali živim svaki trenutak- objasnila je ona.

Informer

 

Inače, Mina nikad od javnosti nije krila da je odrasla u materijalno teškim uslovima, a o svom detinjstvu je nedavno govorila i za "Grand".

- Jeste nas bilo mnogo, nažalost mame i tate više nema, bili smo siromašni, ali srećni. Bila je tu uvek muzika i pesma, doduše, nikada nisam mogla da se naspavam, bila sam željna toga, ali sam tada bila bezbrižna i mirna. Bila sam bezbrižna dok nisam krenula da se bavim ovim poslom, a onda je postalo turbulentno i naporno - rekla je ona.