01.04.2024.

07:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Brena iskreno o odnosu sa svojom najvećom konkurentkinjom: "Zagrlila sam je i zajecala na sav glas"

Decenijama kolaju priče da ne razgovaraju jer su jedna drugoj najveća konkurencija, ali Brena sada za Informer otkriva da je sa Draganom zapravo veoma bliska.

- Dragana i ja se poznajemo od svojih početaka i dobro se razumemo. Iako se ne čujemo svaki dan telefonom, odemo na ručak kad god stignemo. Obe smo se ostvarile u svojim poslovima i karijerama i nema razloga da bilo šta glumimo. Odlično se razumemo. Dragana je prirodna, emotivna i osećajna - priča Brena za Informer.

Folk zvezda dodaje da su je prilikom poslednjeg susreta, u novembru prošle godine na zajedničkom koncertu u Sofiji, sustigle emocije. Nije mogla da se suzdrži da ne zaplače.

Informer

 

- Zagrlile smo se na koncertu, eksplodirale su mi emocije i pustila sam suzu... Taj zagrljaj mi je mnogo značio jer sam se setila naših početaka i kroz šta smo sve prošle. Suze su same tekle i nisam mogla da verujem da iz moje duše dolaze tako duboki jecaji - iskrena je Brena i dodaje da je srećna što ima koleginicu s kojom može da podeli i dobro i loše:

- Drago mi je što sam to mogla da uradim pred Draganom i da dobijem podršku i od nje i od publike. Nikada nemam nameru da plačem, naročito ne javno, ali tada su me sustigle emocije...

Informer

 

Brenu je pogodila vest da se Dragana posle 24 godine razvodi od supruga Tonija Bijelića i poručuje joj da je tu za nju šta god joj bude trebalo.

- To je bio šok za sve nas... Kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumem u kakvoj se emotivnoj situaciji nalazi. Želim da je svi ispoštuju i da joj ne stavljaju so na ranu jer je Dragana dobra i časna osoba koja je karijeru gradila veoma ozbiljno i profesionalno. Volela bih da joj kao čovek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju i na njenoj strani - završava priču pevačica.