01.04.2024.

08:39

Foto: Društvene Mreže

Džet set

Sestra Nemanje Gudelja prokomentarisala Anastasiji fotku! Sad je svima jasno u kakvim su odnosima

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u braku, a juče su obeležili i dve godine ljubavi. Ćerka folk zvezde Cece Ražnatović oglasila se emotivnim rečima i fotografijom sa suprugom, a svima je pažnju privukao komentar Vanje Gudelj, rođene sestre poznatog fudbalera, za koju se spekulisalo da je u lošim odnosima sa Anastasijom:

Informer

- Dve godine s najboljim mužem na svetu. Volim te voiše nego što mogu da izgovorim. Hvala što me voliš i činiš srećnom svakog dana. zauvek tvoja - napisala je Anastasija u opisu gotografije s Nemanjom, a komentar njegove sestre Vanje se izdvojio:

Informer

- Lepotica i zver - napisala je Vanja uz emotikone srca čime je pokazala da je u dobrim odnosima sa Anastasijom. Inače, spekuliše se da su se Anastasija i Vanja, kao i Nemanjina majka Olivera nedavno pomirile i da je tome "kumovao" fudbalerov otac Nebojša koji je veoma lepo prihvatio snaju. 

Anastasija i Vanja su se ponovo zapratile na društvenim mrežama, a Nemanja je za 8. mart, na društvenoj mreži Instagram, objavio fotografiju na kojoj su Anastasija, Olivera i njegova sestra Vanja Gudelj.

- Došlo je do pomirenja i sada je sve u najboljem redu. Videli ste i fotografiju koju je Nemanja objavio na mrežama, svi su sada srećni i u dobrim odnosima - kazao je izvor blizak paru.