01.04.2024.

13:16

Foto: Aleksanda Jovanovic Cile/ataimages

Džet set

Pevala je na rođenju Draganine i Tonijeve ćerke: Pevačica se prisetila prošlosti, pa javno podelila svoje mišljenje o Mirkovićevoj

Od trenutka kada je saopštila da je stavila tačku na svoj brak Dragana Mirković svakodnevno dobija podršku svojih kolega

Među brojnim koleginicama koje su stale uz nju i uputile joj reči ohrabrenja našla se i Ivana Šašić koja je pevala na rođenju Draganine i Tonijeve ćerke Manuele u Beču 2002. godine.

Informer

 

- Bilo je to pre 22 godine. Eto, godine prolaze i verujem da niko, pa ni ja nije verovao da do njhovog razvoda može doći. No, to je naše mišljenje i opet ko zna koji put se dešava ono da niko ne zna kako ko živi u svoja četiri zida. Izašla sam i sama iz prividno dobrog braka. Dragana je divna žena, jedno dobro biće na ovoj planeti - ispričala je Ivana.

A imala je i posebnu poruku za koleginicu. 

Informer

 

- Neka je ona meni zdrava, srećna i uvek onako nasmejana sa svojom decom. Sve ostalo što se dešava je život. Težak je ovo period za nju, ali nema razloga za žaljenje. Vratila se na scenu i posao na najlepši način. To joj daje dodatnu snagu i sreću, a ja joj želim sve najlepše - istakla je Šašićeva.

Podsetimo, Dragana je pre nekoliko dana saopštila da je predala zahtev za razvod braka jer "već dugi vremenski period" njen odnos sa Tonijem "nije više ono što je bio". U saopštenju za javnost pevačica je istakla da ona i njen suprug već duže vreme praktično vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom.

Informer

 

- Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - rekla je Dragana.