01.04.2024.

14:32

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Jovana Jeremić objavila ko je izazvao požar u pogonu njenog dečka! Voditeljka o detaljima nezgode koja ih je zadesila

Dečko voditeljke Jovane Jeremić nedavno je imao problem jer je došlo do požara u jednom od njegovih pogona za proizvodnju hleba. Međutim, na sreću šteta nije bila velika i brzo je sanirana.

Informer

Jovana je sada obelodanila ko je odgovoran za nezgodu koja se dobro završila:

- Dragan i ja sve prevazilazimo zajedno, taj požar što je izbio, ali nije se upalilo postrojenje, nije to požar kao što je bio 2021. upalile su se plinske boce, koje su zahvatile beton i deo šume, ali moglo je da bude opasno, jer taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška, sreća, pa su Draganovi sinovi to na vreme videli i sve je sanirano - objasnila je voditeljka i dodala:

Informer

- Mi sve prevazilazimo zajedno ne samo to, raznih tu stvari ima, mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića i onda stvarno kad nađeš idealnu polovinu. Gospodu Bogu sam zahvalna na svim stvarima koje mi je dao, toliko me je blagosiljao, ogromnu karijeru, dete koje je prepametno i preslatko, dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, dve svekrve, dvoje gazda, sve mi je puta dva i to je moja karma - rekla je voditeljka.

Podsetimo, kako su mediji ranije objavili, uzrok požara bila je eksplozija plinske boce.