Autor: Informer/K.Ć.

01.04.2024.

21:26

Foto: Foto: Shutterstock, Reuters

Džet set

Jelena Karleuša završila na Aliekspresu: Diva reklamira naočare od 56 dinara (FOTO)

Folk diva broji više od dva miliona pratilaca na svom Instagram profilu. Jelena Karleuša je stekla i svetsku slavu, a njene postove mnoge poznate face komentarišu i lajkuju, pa nije ni čudo što su joj i prodavci sa Aliekspresa uzeli njenu fotografiju kako bi izreklamirali naočare koje prodaju.

Na pomenutom sajtu se prodaju fejk stvari iz Kine, ali se prodavci istih uvek trude da fotografije izgledaju što bolje, pa ih možemo razumeti što Karleinu koriste.

Informer

 

Na društvenim mrežama Jelenini fanovi su ostali zatečeni, pa su se nizali komentari od "Da li je moguće da je završila njena slika na svetskom sajtu za prodaju fejk stvari" "Jel se meni čini ili Karleuša reklamira lukduzne naočare na Aliekspresu" do " Ali Jelena nikad ne bi nosila fejk", "Ovo je za tužbu". "A šta će kad je najlepša" i mnogi drugi

Podsetimo, Karleuša je pre nekoliko dana prokomentarisala razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji je iznenadio javnost.

- Najbolji savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju i ku*obecaju, glume je*ače i ludilo? Pustite ga da ide. O, da. Pustite ga da use*e život nekoj drugoj - napisala je Jelena tada.