02.04.2024.

18:26

Foto: Foto: Novak Đurović, ATA Images

Džet set

Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću: "Htela je da izazove nasilje i da me uhapse zbog toga"

Kako je pevač ranije govorio, Melina je napustila dom i više se nije javljala ni njemu, ali ni deci, sve do sinoć. Kreatorka je sinoć navodno "upala" u njihov zajednički dom na Senjaku, te je Haris morao da pozove policiju.

- Ja sam pozvan u svojstvu građanina, nisam ni priveden, ni optužen, ni bilo šta drugo. Kao ni druga strana. Došao sam i zatekao sam Melinu tu u kući i zamolio sam je najpristojnije da ode jer nema pravo boravka tu, s obzirom da živi u drugom delu grada, što ona nije htela. Onda sam konsultovao advokata i advokat je rekao: "Pozovi policiju." Ja sam pozvao policiju koja je došla. Razgovor sa mnom, razgovor s njom, razgovor sa decom... Zamolili su da odemo do policijske stanice u svojstvu građana, ne privedeni, što je vrlo važno, da damo izjavu. Otišli smo i dali smo izjave i to je cela priča - rekao je Haris, pa dodao:

Informer

 

- Ona nema pravo da dolazi ovde. Ona je napustila ovo, otišla je odavde i živi u drugom delu grada, u drugoj stambenoj jedinici. Ima pravo da dođe po garderobu i po svoje stvari, ali nema pravo ovde da boravi. Tu je tačka.

Kako su mediji pisali, navodno je pevač ostao pet sati u stanici, a Haris je objasnio šta je tamo radio.

- Zato što su to bili dugi izveštaji, u davanju izjava... Jedno, pa drugo, pa treće, i tako.

Haris tvrdi da je Melina imala nameru da ga zatvori iza rešetaka.

Informer

 

- Mislim da je cilj bio čista provokacija, nameštena varijanta, ne bih li ja posegao za nekakvim nasiljem, pa da me onda zatvore, da dođe policija da me uhapsi radi nasilja u kući... Naravno, to se nije desilo, jer nisam toliko naivan pa znam šta smem, šta ne smem - istakao je Haris.

Kreatorka je po dolasku u stanicu rekla kako je došla da prijavi nasilje koje već dve godine trpi, ali je Haris to demantovao.

- Nikad je nisam udario, prema tome - nasilja nema. Nikad u životu! Za 20 godina, što je i ona izjavila, tako da je to čista laž - jasan je bio pevač.