02.04.2024.

21:11

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sve pršti od luksuza! Milan Milošević vodio računa o svakom detalju, pogledajte raskošnu dekoraciju na njegovoj rođendanskoj žurci

Svake godine Milan Milošević priredi rođendansku žurku za pamćenje, a ove godine je odlučio da pozove "samo" 80 do 100 ljudi.

Informer

 

Voditelj je za proslavu morao da iskešira nekoliko hiljada evra, međutim, nije žalio novac. Vodio je računa o svakom detalju, pa i o dekoraciji koja je usklađena sa njegovim ovogodišnjim ambicijama - da postane milioner.

Informer

 

Naime, sve je u crnoj i zlatnoj boji koja simbolizuje bogatstvo.

Informer

 

Milanova torta na tri sprata takođe je sva u zlatu, a voditelj je odlučio da mu čak i boja sakoa bude zlatna.

Informer

 

Podsetimo, Milošević je za okupljene predstavnike medija otkrio da je pred njim godina u kojoj će dobiti puno para.

- Večeras punim 47. Zlatno odelo simbolizuje ovu godinu, ovo mi je zlatna godina i finansijski i životno. Rekli su mi da ću u 47. godini postati milioner. Možda dinarski, ali dobro, to sam odavno - rekao je on i otkrio šta mu je najbitnije:

- Najbitnije je da smo zdravi i da dočekamo sledeći rođendan. Da budemo nasmejani i srećni, a posla i para će biti. Sad sam u tim godinama da mogu da se molim samo za zdravlje, seks baš nekad ako bude... Za sebe mogu da kažem da sam srećan čovek. I zahvalan. Ono što me sada ispunjava je svaki dan proveden sa mojom majkom. Ona ima 79 godina, u "odlasku" je, znate u kakvoj je zdravstvenoj situaciji. Svaki dan sa njom mi je prelep. Što sam stariji to se više trudim da vreme provedem sa njom. To me čini srećnim. To i moje životinje.