03.04.2024.

09:48

Foto: Informer

Džet set

"Puštam stoku" Dara rastavlja Slobu na činioce, osula rafal po pevaču: "Ako će ova pesma hlebom da ga nahrani - nek jede"

Estradu poslednjih dana drma nova afera, usred koje su se našli Dara Bubamara i Sloba Radanović. Pevačica je optužila kolegu da je objavio pesmu "Infarkt duše" koja je pisana za nju i Željka Nikolića, a nekoliko puta mu je i brisala sa Jutjub platforme zbog autorskih prava.

Nakon što je žestoko oplela po Radanoviću u sinoćnoj emisiji "Amidži šou", Dara se ponovo oglasila na Instagramu, gde je pokazala da je pevačeva numera ipak dostupna slušaocima, međutim, jasno je istaknuto da je vlasnik kompozicije ona.

Informer

 

- Evo, puštam stoku malo. Ako će ova pesma hlebom da ih nahrani - nek jedu. Vlasnik! - istakla je Dara putem storija na Instagramu.

Podsetimo, o aferi o kojoj je Informer prvi pisao, Dara Bubamara detaljnije je progovorila sinoć u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem.

- Mi smo izbacili pesmu prvi, a onda je on to poželeo. 2021. godine je mene pozvala Marina Tucaković da čujem pesmu i kaže ona meni: "Dođi molim te da čuješ pesmu, ima da se oduševiš", ja se stvarno oduševim i snimim pesmu koja me je podsećala na oca koji je posle toga i preminuo, a na sve to, to je bila poslednja pesma Marine Tucaković, prošlo je neko vreme od tada i autori s obzirom na to da su imali pesmu pustili su Slobi i on ju je čuo, on je imao i moj snimak gde se čuje moj glas i glas Željka Nikolića, išao je i kod Cece da snime duet i kod Tanje Savić ali su ga odbile, mene niko nije zvao, niti mi je bilo ko javio, iako su znali da je pesma kupljena. U jednom momentu čujemo kako se Sloba hvali na televiziji kako je Marina njemu napisala tu pesmu, ja sam odmah pomislila "kakva nepravda", pritom to je naša pesma i niko nam se nije javio, a Slobi sam pomogla i bila sam uz njega. Mislim da je Rale preprodao tu pesmu i ne znam kako se svi oni ne boje Boga. Sad je počeo sud i krivične prijave pa ćemo videti šta će se tu dešavati, on je hteo marketing preko mene, sad ga je i dobio, a za sve ostalo ćemo videti - bila je brutalno iskrena Dara.