Autor: Informer/A.S.

03.04.2024.

17:12

Foto: ATAimages

Džet set

Tea bez šminke! Tairovićeva podelila svoju fotografiju i pokazala kako izgleda kada se kamere ugase (FOTO)

Pevačica Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima. 

Publika je navikla da Teu uvek viđa doteranu i sređenu, a ona je sada napravila presedan i podelila svoju fotografiju bez šminke. 

Informer

 

Ona je objavila fotografiju iz studija u opuštenom izdanju. Naime, ona je podigla kosu u rep i imala je slušalice na ušima, a na pomentuj slici možemo videti i da se Tea blago osmehuje. 

Podsetimo, Tea je nedavno doživela nezgodu kada je pala sa stepenica i polomila ruku. Iako su joj lekari u Hitnoj pomoći odmah stavili gips, Tea nije otkazala svoj nastup, a ovaj njen postupak iznenadio je publiku.

- Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže. Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko da sam se prosto uplašila (kad ono - međutim) neka, dobro je ovo - protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi ) - napisala je pevačica, a onda i dodala:

- Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T - piše u njenoj objavi.