04.04.2024.

22:16

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/shutterstock

Džet set

Viki Miljković pokrenula novi biznis: Pevačica otvorila fabriku nameštaja u Turskoj, modernim komadima oprema luks hotel u Emiratima

Odavno se zna da su Viki i njen suprug pokrenuli biznise sa nekretninama, ali se sad par upustio u vode novog poslovanja.

Naime, Taške i Viki su odlučili da otvore fabriku nameštaja u Turskoj, a posao joj iz dana u dan cveta. Izvor blizak pevačici otkrio je detalje o njihovom novom biznisu.

- Viki baš ide u privatnom biznisu. Nakon što je razvila posao s prodajom i uređenjem nekretnina, najpre u Beogradu, ona se proširila i na Tursku, Čikago, Majami, Dubai i Karibe. Posao joj cveta i u Nemačkoj, a u svemu joj mnogo pomaže i suprug Dragan Tašković Taške.

Informer

 

- Odnedavno, pored ovoga, oni su se sa svojim inostranim partnerima upustili i u posao s nameštajem, kojim kasnije opremaju nekretnine koje prodaju. Tako je Viki otvorila i pravu fabriku nameštaja u Turskoj. Dve drži s partnerima, a jednu samostalno. Zbog svega toga ona je u poslednje vreme stalno na relaciji Turska-Srbija i bukvalno ne staje od posla. Zasad sve ide po planu, a ako se ovako bude nastavilo, možda će još koju fabriku u potpunosti uzeti pod svoje - priča izvor, pa dodaje:

Informer

 

- Taj nameštaj je vrhunskog kvaliteta, tako da s tim nema greške. I njeni novi saradnici su vrhunski profesionalci u tom poslu. Prvi ozbiljniji posao koji je dobila i za koji je angažovana, a u kome će kompletan nameštaj biti iz njene fabrike, jeste opremanje jednog luksuznog hotela u Dubaiju. To je vrlo ozbiljan i ambiciozan projekat. Ako sve ispadne po planu, to će joj otvoriti vrata za druge poslove u Emiratima. To je veoma važno tržište, a svi koji se razumeju u ovu granu privrede kažu da ako si uspeo u Dubaiju, onda si uspeo u celom svetu. Tamo sve mora biti vrhunskog kvaliteta, rokovi se strogo poštuju i ne sme biti nikakvih propusta. Viki još ne želi da priča o tome i da se hvali unapred, ali kad se sve završi, sigurno je da će pokazati svima rezultate napornog rada - završava izvor.

Viki Miljković se do objavljivanja ovog teksta nije oglašavala na tu temu.

Podsetimo, krajem prošle godine je Viki odlučila da maksimalno razvije svoj biznis sa nekretninama, pa je tako ugovorila poslove i u Nemačkoj.