05.04.2024.

09:26

Foto: Foto: Printscreen You Tube, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Sve u drvetu: Dom Bogdane i Veljka Ražnatovića u Titelu uređen do poslednjeg detalja

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović oženio se Bogdanom Rodić iz Titela, a upravo ovde su njih dvoje sagradili kuću i započeli zajednički život još 2019. godine.

Informer

Bogdana i Veljko dobili su sinove Željka i Krstana, a u maju će postati roditelji još jednog dečaka. Njih dvoje uredili su kuću u Titelu ispred koje su napravili bazen, a ogromno dvorište je igralište za njihove sinove.

Ipak, do sada nije viđena unutrašnjost Bogdaninog i Veljkovog doma, te na fotografijama koje je objavila upravo Ražnatovićeva supruga može se videti da je sve opremljemo stilskim nameštajem tamih tonova i u drvetu.

Nameštaj je od najfinijeg drveta, dok su na zidovima umetnička dela.

Dugačke draperije i zavese daju posebnu otmenu notu njihovom domu.

Veljko je u jednom intervjuu otkrio i dinamiku odnosa u svojoj porodici:

- Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je kakva se samo može poželeti - rekao je o svojoj ženi u jednom intervjuu Veljko.

Ražnatović je nedavno za Informer potvrdio da će se Bogdana poroditi u maju, te da će njih dvoje dobiti sina kojem su odlučili da daju ime Ilijan.