05.04.2024.

10:26

Foto: Instagram

Džet set

Popela se na binu i otkazala koncert! Doris Dragović sinonim za neprofesionalizam, publika zgrožena ponašanjem!

Doris Dragović trebalo je trećeg aprila da peva u jednom zagrebačkom klubu, ali je publika koja ju je željno iščekivala ostala vidno razočarana.

Nastup je otkazala upravo Doris, i to nakon što je izašla na scenu, a potom saopštila da je prinuđena da ga otkaže usled tehničkih poteškoća.

Informer

 

- Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo hteli, ne možemo dobiti zvuk - rekla je pevačica.

Mnogi su se zapitali kako je uopšte došlo do tehničkih problema, budući da su za pomenuti nastup održane probe, te zašto koncerti ne mogu početi ranije.

Informer

 

- Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vreme? Šta fali da počnete oko 22 i do ponoći fajront? - komentir je nezadovoljnog obožavaoca.

- Popela se i otišla, ovo nema nigde, putovali smo 1.000 kilometara ravno za ovo... - glasio je komentar drugog, koji je putovao samo zbog koncerta.

Tagovi: