05.04.2024.

11:54

Foto: Aleksandar Jovanović/društvene mreže

Džet set

"Kako ti se ruka nije osušila, kako ti je kucalo to trulo srce?!" Jelena Kostov besna i tužna zbog ubistva Danke, obratila se direktno ubicama

Jelena Kostov majka je sina Milije i ćerke Mile zbog čega joj je još teže pala informacija da su dvojica radnika "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot na svirep način lišili života malu Danku Ilić.

Informer

 

Jelena, poput mnogih svojih kolega i brojnih drugih ljudi u Srbiji, teško podnosi ubistvo devojčice za kojom su danima mnogi tragali. Pevačica se direktno obratila ubicama s pitanjima koja imaju samo za cilja da pokažu koliko su bili svirepi:

Informer

 

- Sve razumem... Daleko bilo, nesreća može svakome da se desi... Ja samo ne razumem, kad si video to malo slomljeno čedo... kako nisi kukao dok ne ostaneš bez glasa... Ne razumem, kako ti se mozak nije raspao u komade kad si smislio da to maleno telo staviš u auto i odvezeš daleko... Kako ti se ruke nisu osušile dok si preko anđela stavljao smeće... Jesi li disao ovih 10 dana? Dok smo se svi molili da se Danka vrati kući... Kako ti je kucalo to trulo srce...? - zapitala se Jelena.

Informer

Podsetimo, potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, posle deset dana dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a uhapšene su dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili devojčicu.