05.04.2024.

17:45

Foto: Public

Džet set

Tozovac ju je oženio samo godinu dana pre nego što je preminuo! Pevač i njegova žena imali su bajkovit odnos: "Mima je moja prava ljubav i izbor"

Predrag Živković Tozovac preminuo je 6. aprila 2021. godine,  zbog čega je tugovala cela javnost, a najviše njegova supruga Emilija Mima, s kojom se pevač oženio godinu dana pre odlaska na večni počinak.

Informer

 

Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, dobra je majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali, pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: "Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim". Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao - izjavio je svojevremeno Tozovac za “Blic” i dodao:

Informer

 

Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi, jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama.

Podsetimo, Tozovac iz dve bračne zajednice ima dvojicu sinova - Svetozara i joše jednog koji nije poznat javnosti, budući da živi u Americi.