Autor: Informer/A.S.

05.04.2024.

21:22

Foto: Marko Đokovic /Aleksandar Jovanović

Džet set

Miša Grof pružio ruku pomirenja, Nikolina odbila! Pišekova odlučna, ne može da mu oprosti izrečene uvrede

Nakon što je preminuo Vidoje Ristović, njegova supruga Nikolina Pišek i otac Miša Grof su započeli medijski rat. Nikolina je sa jedne strane optuživala svekra da hoće da joj uzme svu imovinu, dok je sa druge strane Miša Grof tvrdio da je Pišekova bila sa njegovim sinom samo zbog novca. 

Informer

 

Miša Grof je čak i tužio svoju snajku Nikolinu, a predmet spora je bila luksuzna kuća u Zagrebu, koja je bila u vlasništvu Nikoline i Vidoja. 

Nakon celokupne medijske hajke, Grof je povukao tužbu, ali i pružio ruku pomirenja svojoj snajki. Njih dvoje su zajednički prijatelji pokušali da pomire, ali je Pišekova odbija svaki vid komunikacije sa ocem svog pokojnog muža. 

Informer

 

- Izričita je u odluci da ne želi komunikaciju s Vitorom. Ne želi da bude u ratu s njim, ali ni u miru. Jednostavno ne može da pređe preko nekih javno izgovorenih reči koje su bile uvredljive i klevete. On bi čak i pristao da zakopaju ratne sekire, ali kako stvari stoje, zasad od toga nema ništa. Spustio je loptu, najviše zbog unuke, ali neće da insistira na pomirenju po svaku cenu - tvrdi izvor dobro upućen u odnose između voditeljke i njenog svekra.