06.04.2024.

12:27

Foto: Beta/G.T.

Džet set

Cela Srbija je pričala o svadbi Nataše i Danila, ali prevarili su nas! Nosila je venčanicu od 20.000 evra, a evo kada su se stvarno venčali (FOTO)

Danilo Ikodinović prvi je muž Nataše Bekvalac, sa kojim je dobila ćerku Hanu, a o njihovoj glamuroznoj svadbi i danas se priča. Pevačica i vaterpolista, podsetimo, jedno drugome na večnu ljubav zakleli su se u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima, 2006. godine. 

Ceremoniji su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji, kumovi i članovi porodice, a Nataša je ponela venčanicu brenda "valentino", vrednu 20 hiljada evra, a kasnije se toga dana i presvukla.

Slavlje je održano u jednom novosadskom hotelu, a interesantno je da je Bekvalčeva ta koja je zaprosila Ikodinovića. Pored toga, tada jednom od najpopularnijih parova u Srbiji ovo nije bilo prvo venčanje, s obzirom na to da su sudbonostno "da" jedno drugom izgovorili godinu dana ranije, daleko od očiju javnosti.

- Rekla sam Dači: "Mislim da bi trebalo da postanem tvoja žena." On mi je odgovorio: "Već danima razmišljam o tome, ali sam se plašio da će tebi biti prerano." Otišli smo da se venčamo, a isti venčani list smo, godinu dana kasnije, u prisustvu iste matičarke, na venčanju u hotelu, kobajagi, potpisali. Trudili smo se da to prvo venčanje sačuvamo u tajnosti, čak i od svojih roditelja, sve dok moja mama nije ušla u našu spavaću sobu, dok mi nismo bili tu, i našla foto-albume - otkrila je tada Nataša.

Prisetimo se, Bekvalčeva se od Danila razvela 2011. godine, 2015. se u tajnosti udala za Ljubu Jovanovića, a zatim i za Luku Lazukića, kojem je rodila ćerku Katju.