Autor: Informer/A.S.

07.04.2024.

16:16

Foto: Informer/logo

Džet set

"Niko od nas nije vanzemaljac": Nada Obrić o životnim lomovima, borbi sa opakom bolešću, ali i porodici u emisiji "Život kao takav" na Informer TV

Svojim izuzetnim vokalom i šarmom, legenda narodne muzike Nada Obrić osvojila je srca publike širom bivše Jugoslavije i stekla status ikone narodne muzike. Kroz decenije, ona je otpevala brojne hitove koji su postali neizostavan deo narodne muzičke scene. Pesme poput "Dugo te dugo očekujem", "Bolna ti ležim", "Oj, ljubavi, moja prošla", "Još me boli jedna stara rana" i "700 dana bolujem" odavno su se izborile za status evergrina u folk muzici.

Informer

 

Pevačica poslednjih godina je postala simbol borbe sa opakom bolešću, uspevši da pobedi rak nekoliko puta. Gostujući u emisiji "Život kao takav" na Informer TV, podelila je sa publikom kako su  izgledali ti najteži trenuci.

- Niko od nas nije vanzemaljac, svi prolaze teže kroz te neke faze psihički i naravno da sam i ja. Noćima kad ostanem sama i kada sve obori san. Onda razmišlja čovek o svemu pa naravno i o onom najgorem. Ja sam zamišljala i svoju sahranu i ko mi drži govor. Postoji i jedna anegdota. Otišla sam na jednu sahranu i kad sam ušla u kapelu i videla sanduk, pomislila sam - pa i ja sam trebala biti tu. Toliko sam plakala u tom momentu. Slomila sam se. Delovala sam ludo svima oko sebe. Onda sam bila srećna jer je sve to izašlo iz mene - izjavila je Nada Obrić gostujući u emisiji MirDan produkcije.

Informer

 

Jedan od načina da se uspešno nosite sa životnim nedaćama, po njenim rečima, jeste da se okružite pravim ljudima.

- Ljudima koji su negativni koji stalno kukaju zbog nečega, nema mesta u mom životu. Boli me ovde, žiga me ovde pa ovde. Ja takvim ljudima ne dam da budu u mom prisustvu niti da razgovaram sa njima. Ima li išta lepo? Ima ona izreka - Bog će ti pomoći, ali moraš i ti pomoći Bogu da bi ti on pomogao - iskrena je Nada Obrić.

Informer

 

Emisiju "Život kao takav", inače zajednički projekat MirDan produkcije i Informer TV, možete pogledati u nedelju 31. marta u 18 časova. Domaćin emisije je Danijela Kremić.