07.04.2024.

15:53

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Aleksandra Prijović o braku sa Filipom Živojinovićem i karijeri: "Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega"

Aleksandra Prijović, mlada muzička zvezda koja, po svemu sudeći, ne prestaje da ređa uspehe, napravila je prethodne dve večeri pravi spektakl u hali "Spens" u Novom Sadu, gde je zakazala čak tri velika koncerta.

Informer

 

Nakon prve noći u okviru svoje turneje "Od istoka do zapada", pevačica je održala konferenciju za okupljene medije koji su došli da isprate događaj, te se u jednom trenutku osvrnula i na goruću temu u javnosti, razvod njene koleginice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića.

Informer

 

Naime, na pitanje da li se čula sa Mirkovićkom, Prija je istakla da ne želi da zalazi u nečije privatne probleme.

- Znate šta, ja sam to videla kao i svi, naravno, ali nikada nisam ulazila u privatne stvari i tuđe živote, zaista ne bih ni ovog puta - istakla je Prijovićka, te se nadovezala na pitanje o svom braku sa Filipom Živojinovićem i otkrila kako ga održava uprkos njenim poslovnim obavezama:

Informer

 

- Mi smo super! Filipovu podršku imam od prvog dana, mislim da to svi vrlo dobro znaju, i zbog toga sam najsrećnija. Upoznala sam čoveka koji je jako dobar i pošten. Kada bih htela da mu nađem zamerku, ne bih mogla! I pored toga, kao što sam rekla, kada je moj posao u pitanju imam njegovu najveću podršku. Neću reći da sam danas ovde gde jesam zbog njega, ali ovo jeste njegova najveća zasluga.