09.04.2024.

18:56

Foto: ATAIMAGES/Informer

Džet set

"Zamisli kad bi se skinuli goli..."! Đorđe David želi da bude nag sa Editom: "Dobra je riba"

Na estradnoj muzičkoj sceni sve češće možemo da čujemo pesme koje u tekstu aludiraju na intimne odnose, zbog čega su mnogi od njih predmet osude.

Đorđe David, međutim, ističe da nema ništa protiv takvih numera, samo dok se rade sa ukusom.

Informer

 

- Podržavam apsolutno provokativne tekstove, proste nikada, ali provokativne, čak iako je tekst direktan, ali je dobro složen i izvođač ume dobro da iznese. To me duplo više radi nego ono što je aluzija. Voleo bih da spremim tako nešto, a za to mi treba jako zgodna riba koja dobro peva, takvih ima malo. Evo, prvo mi napamet pada Edita Aradinović. Zamisli taj duel gde bi tukla gitara, gde bismo se poskidali goli, polivali nekakvim bojama, samo da neko napravi pesmu - istakao je pevač.

Informer

 

Podsetimo, roker je nedavno komentarisao kolegu Dragana Kojića Kebu koji ga je nakon saradnje u "Zvezdama Granda" oduševio.

- Keba je odličan lik. To je čovek koji nema nijednu lošu nameru. On nije čovek koji je zao. Nisam ga poznavao u takvom svetlu, sem "zdravo-zdravo" u nekim prolazima kada smo se sretali tokom poslednjih par decenija. On je otkrovenje za mene, nisam skoro takvog pozitivca upoznao - rekao je Đorđe.