Autor: Informer/A.S.

10.04.2024.

08:46

Foto: ATA Images

Džet set

"To je moj pogled na stvar": Jelena Tinska otkrila zašto se nije pojavila na sahrani svoje drugarice Slađane Milošević

Legendarna pevačica Slađana Milošević preminula je 26. marta u zemunskoj bolnici, a sahranjena je tek 8. aprila na Lešću.

Među poznatim ličnostima koji su prisustvovali sahrani bili su Momčilo Bajagić Bajaga, Dado Topić, Oliver Mandić, članovi "Ju grupe", Peđa D Boj, Žana Karaklajić, Vito Tarot. Ipak, ono što je sve iznenadilo jeste to što se Slađina drugarica, balerina Jelena Tinska nije pojavila. 

Informer

 

Jelena je sada gostujući u jednoj emisiji otkrila zašto nije došla da isprati svoju prijateljicu na večni počinak. 

- Oh da, verujem da se mnogi pitaju gde je Jelena na sahrani. Pa evo gde je... Ja ne idem na sahrane. Između ostalog moj deda je jedan od osnivača Ognja, krematorijuma, dakle mi smo Topalovići i mi se svi kremiramo, to je moj pogled na stvar - izjavila je ona. 

Informer

 

Iako ne ide na sahrane Tinska slavi rođendana svojih pokojnih prijatelja. 

- Ja slavim rođendane onih kojih više nema. Jedem kolače koje su oni voleli i sećam ih se tako. A ne bih htela da pamtim taj poslednji ružni čin, to je jedno. Drugo, ja ne idem na sahrane iz još jednog razloga. Ja imam mog prijatelja koji obožava da ide na sahrane. On me uvek zove kad neko umre i kaže, je l idemo? Ja kažem, gde idemo? - rekla je Jelena za Kurir TV.