10.04.2024.

21:21

Foto: Instagram

Džet set

Slika sve govori! Ovo je istina o odnosu Jovane Jeremić i Draganovih sinova! (FOTO)

"Kraljica šera" često sa svojim pratiocima deli srećne momente, pa je tako nedavno pokazala koliko su njena ćerkica Lea i njen novi izabranik bliski, a sada možemo da vidimo da je ista situacija i sa Jovanom i njegovim sinovima.

Uz zajedničku fotografiju sa naslednicima svog dečka voditeljka je objavila i dirljivu poruku:

- Da mi je neko rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijatelja. Hvala ti, Dragane, na svemu što si uneo u moj život. Lekovito je. Volim te, ljubavi. P. S. Počeli smo da ličimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica J.J. - poručila je Jovana.

Informer

 

Za vezu Jeremićke i Dragana Stankovića janost je saznala krajem prošle godine. Bez obzira na to što su u vezi tek od oktobra 2023. oboje su sigurni u to da žele zajedničku budućnost.

Kako je Informer pisao, Stanković je kupio plac van Beograda gde uveliko gradi vilu u kojoj će živeti sa svojom izabranicom i koja će nositi njeno ime - "Vila Jovana".

U okviru luksuzne nekretnine voditeljka će imati bazen, voćnjak i predivan pogled na reku.