10.04.2024.

19:27

Foto: Informer

Džet set

"Ćerka ne želi da nastupa sa mnom": Mezimicu Jelene Tomašević zanimaju samo ove dve stvari, pevanje s majkom ne dolazi u obzir (VIDEO)

Kultni festival "Beogradsko proleće" i ove je godine probudio veliko interesovanje neafirmisanih autora, ali i već proslavljenih muzičkih imena, među kojima je pop pevačica Jelena Tomašević. 

Ona se večeras pojavila na promociji, a tom prilikom obratila se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

Najpre, Jelena je otkrila da je baš na mestu na kojem će uskoro zapevati, prvi put ukrstila glasove sa suprugom Ivanom Bosiljčićem.

- Ivan i ja smo prvi put zapevali ovde u MTS Dvorani, kada je imao svoje muzičko-poetsko veče. Bilo je neobično i emotivno, i otkako smo probili led, nije mi problem da stanem na scenu sa njim - rekla je Jelena, a zatim nam otkrila da li bi ikada snimila duet sa svojim izabranikom.

Informer

 

- To bi baš moralo da bude tematski pogođeno za mene i za njega, ali, što da ne.

Muzička zvezda majka je devojčice Nine, a sada je prokomentarisala ima li šanse da nekom prilikom nastupi i sa ćerkicom.

- To bi bilo predivno, ali Nina ne želi da nastupa javno. Ona je zadovoljna muzičkom školom i svojim nastupima kao prijanistkinja, ali i folklorom. Ako nekad u životu poželi više od toga, ja ću biti najzadovoljnija. 

Informer

 

Naposletku, osvrnula se i na ušešće na "Beogradskom proleću", te šta očekuje od svog nastupa.

- Ovaj festival je potreban svima nama koji volimo da pevamo uživo, kao što smo i mi potrebni festivali. Ovo je treća godina i festival uveliko stasava u onaj festival kakav je nekada bio, i po učesnicima, pesmama, kriterijumima... Ja sam ponikla iz "3KDUR-a", posle "Beovizije".. Otad se nisam ni takmičila. "Beogradsko proleće" zaslužuje da se ja na njemu pojavim. Svi koji smo se priavili ovde smo što želimo da promovišemo nešto svoje. Konkretno ja, novu pesmu koja se zove "Iskrena". Meni je ovo prilika da napravim uvertiru i predstavim numeru sa nadolazaćeg projekta - govorila je Tomaševićeva, pa dodala:

- Očekujem da ću dobiti nagradu. One su uvek dobrodošle, ali nisu moj krajnji cilj. Naprotiv, pesma "Jutro" je bila druga, ali je danas moja "lična karta".

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod.