10.04.2024.

21:43

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Goca Tržan i Bojan Marović evocirali uspomene: Pevač opleo po estradi: "To je najgori posao na svetu"(VIDEO)

Festival "Beogradsko proleće" okupio je mlade nade, ali i već afirmisana imena među kojima su se našli i Goca Tržan i Bojan Marović. Goca je u svom stilu zadirkivala kolegu pokazujući mu fotografiju iz svog telefona, za koju je Marović odmah rekao da je sigurno najmanje 22 godine stara.

Informer

 

- Gledaj kakvi smo, a pogledaj nas sad. Kao da su te osice malo bocnule - šalila se Goca, pa najavila Bojanu da će ga zvati da joj bude gost u emisiji.

Marović je odgovarajući na pitanja novinara, prokomentarisao i kakve uspomene u njemu budi baš ta fotografija koju je Goca pokazala. 

- Prošlo je 22 godine od dana kada je nastala ta fotografija. Imama 39 godina, a već 22 godine na sceni malo to ne ide jedno s drugim. Vrlo sam mlad ušao u sve ovo i zato sam i tada i sada neko ko se bavi muzikom zbog muzike. Ko piše, ko stvara muziku onako kako se oseća i nikada ne bih mogao da budem rob nekog trenda. Uvek kažem da je estrada šugava priča, šugava rabota, najgori posao na svetu, a muzika je nešto najdivnije. Zato nikad nisam želeo da se bavim estradom, samo muzikom - rekao je Marović.

Informer

 

Prema njegovim rečima, trudio se da ga estrada ne promeni, držao se svojih principa, vrednosti koje ceni i družio se svih godina sa istim ljudima.