10.04.2024.

20:07

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Rekla sam Dragani da ću joj naći mlađeg frajera": Tržanova našla "lek" za Mirkovićevu, pomenula i Cecu: Problem imate s ljudima...

Goca Tržan nedavno je ugostila u svojoj emisiji na jednoj kablovskoj televiziji Svetlanu Cecu Ražnatović i otad se o ispovesti folk zvezde mnogo govori, a pop pevačica se večeras na jednom prestoničkom dešavanju dotakla tog snimanja.

- Sa velikim profesionalcima se uvek lako dogovoriš, tako je bilo i sa Cecom. Najveći problem imate s ljudima koji nisu načisto i koji ne znaju gde im je pozicija. Ražnatovićka je bila tačna, precizna i otvorena. Nije ona jedina od mojih kolega koje želim da intervjuišem - rekla je Goca, a zatim otkrila da se mnogi pevači boje da sednu u njen kanabe:

Informer

 

- Plaše me se. Većina kada ih zovem u emisiju govori "važi, važi..." ili "ne mogu sada". Ja sam njima rekla da ja želim da radim s njima kako treba i da ih prikažem u najboljem svetlu. Ne želim da ih predstavim kao budale. Želim da se osećaju dobro u razgovoru sa mnom.

Poslednjih nedelja domaću estradu drma epidemija razvoda, a Tržanova je sada otkrila da je u kontaktu sa Draganom Mirković, koja je na svoj brak sa Tonijem Bijelićem stavila tačku posle 24 godine života pod istim krovom.

Informer

 

- Čula sam se s Draganom i rekla joj da ću joj naći mlađeg frajera. To je univerzalni lek. Sve svoje kolege podržavam i nije ljudski koliko se čereče. Neki to izazovu, neki baš i ne, ali ja znam koliko je razvod "smrt jednog života" i vrlo je težak. 

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod.