11.04.2024.

10:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Ceca provocirala Melinu Džinović?! Ražnatovićeva ovom pesmom isprozivala Harisovu bivšu? Njihova ćerka sve snimala (VIDEO)

Juče su vernici islamske veroispovesti obeležili Bajram, među kojima su se našli i brojni pevači sa naše estrade.

Haris Džinović je u svojoj velelepnoj vili na Senjaku napravio veliku proslavu na koju su došli njegovi prijatelji i kolege, ali ne i njegova bivša supruga Melina.

Informer

 

Naime, pevač i modna kreatorka nisu ostali u dobrim odnosima, a prema njegovim rečima, jedan od razloga kraha njihovog braka je Melinina prevara. Kako kaže, on je poslednji saznao za to da mu je neverna, kao i da već duže vreme žive kao dva stranca, pa zbog svega toga i ne čudi što nije došla da sa Harisom obeleži ovaj veliki praznik.

Informer

 

Ipak, pevač se sjajno proveo sa koleginicom Cecom Ražnatović koja se u jednom trenutku latila mikrofona i zapevala svoj veliki hit iz 1993. godine, "Kukavica".

- Kukavica, nisam znala da si takva kukavica, sa mnom spavaš druga ti je nesanica, bojiš se da priznaš to. Kukavica, ti si samo jedna više kukavica, misliš da sam ona ista devojčica, koju laže bilo ko... - glasili su stihovi Cecine pesme, a mnogi su se zapitali da li je Ražnatovićeva ove reči posvetila Melini, odnosno Harisovoj ljubavnoj priči sa njom.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.