11.04.2024.

10:21

Foto: Privatna arhiva

Džet set

Publika je sa nestrpljenjem čekala novu pesmu: Halid Muslimović obradovao publiku pesmom " Svi na noge " (VIDEO)

Legendarni pevač Halid Muslimović dugih niz godina je na samom vrhu estrade, njegove pesme slobodno se može reći da su postale deo muzičke istorije, njegovi najveći hitovi kao što su ”Mene je učilo vrijeme”, ”Slušaj majko moju pjesmu”, ”Zaplakala Bosna” i mnogi drugi su i danas jedni od slušanijih a publika ih i danas sa istim emocijama traže na Halidovim nastupima širom evrope

Pevač je publiku obradovao novom pesmom "Svi na noge" koju je radio poznati makedonski kompozitor i aranžer Jordan Mitev, pored nove pesme, predstavio je premijerno i spot za koji je bio zadužen poznati reditelj Dejan Milićević.

Informer

 

Pevač je u Požarevcu snimio spot sa zanimljivom ekipom. Na snimanju spota našlo se nešto više od 100 folkloraša iz celog regiona kao i specijalni gost "bonebrake" koji je došao iz Amerike posebno zbog Halida Muslimovića. Ono što će publici privući pažnju posebno je  jedan modni detalj, naime legenardni pevač nosi i specijalno rađene ručne cipele sa zlatnom srnom.

Halid sa nestrpljenjem očekuje  reakcije publike na novu pesmu i spot , koja kako kaže je narodna orijentalna sa modernim prizvukom i siguran je da će mnogi uživati i da će baš kao u naslovu pesme reakcije kod publike biti ”Svi na noge“.