12.04.2024.

14:50

Foto: Foto: Shutterstock, Miloš Rafailović

Džet set

"Ako je najbolja drugarica mogla da mi pokloni "roleks", onda Dragan...": Jovana Jeremić otvoreno o tome šta očekuje od svog izabranika

Jovana Jeremić gošća je današnjeg drugog Kolegijuma na Informer Tv, a pored aktuelnih političkih dešavanja, ona otvoreno govori i o svom poslu, ali i privatnim stvarima.

Pored toga što je prvi put ispričala da je zapravo ona bila ta koja je svog izabranika, poznatog biznismena Dragana Stankovića, prva pozvala na dejt, lepa voditeljka, koja je poznata kao jedna od retkih bez dlake na jeziku, otvoreno je govorila i o materijalnim stvarima.

Informer

 

Ona i Dragan zajedno grade vilu, posebno za nju, ali je Jeremićeva prokomentarisala i skupoceni sat koji nosi na ruci, a za koji su mislili da joj ga je poklonio upravo Stanković:

- Vila se završava. "Roleks" je od drugarice, ne od Dragana. On će imati priliku da se dokaže. Ako je najbolja drugarica mogla da mi kupi "Roleks", može valjda i on da se pokaže - prokomentarisala je popularna voditeljka u polušaljivom tonu, mada, znajući Jovanu, koja uvek govori onako kako misli, pred Draganom je poseban zadatak, a mi uopšte ne sumnjamo da će on i premašiti njena očekivanja.