12.04.2024.

23:15

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"To je bila nameštaljka": Dara otvoreno o golišavim slikama i porno aferi

Pevačica se ne ustručava da priča o svojim greškama, pa je tako bez problema priznala kada joj se "omaklo" pogrešno dugme, pa je njen golišavi snimak umesto u privatnoj poruci završio na instagam storiju. O tome su danima brujali i mediji i društvene mreže.

Informer

- Je došla čoveče sa puta, mrtva umorna, popila lek za spavanje, nije mi do života. Pevala tri dana. Na primer Tuzla, Švajcarska, Posušje. Znaš li šta je to? Nemoguća misija. I ja dođem kući posle takvog puta i tu sam se čula sa nekim dečkom, i ovo ono. Mi smo se tu dešto dopisivali. I ja, onako, ne vidim ništa i ja umesto da pošaljem njemu, ja pritisnem na stori. I to je neki bezvezni snimak, nije ništa strašno. Bitno je da sam ja svuda na svakom snimku sama. I ja sam tu ugasila telefon slučajno i vičem joj, majko moja, pomozi mi, molim te, majko, pomozi. Ugasim telefon, glupača. Ja ga upalim. I ono, ne znam, to je možda lupam, ako je možda bilo minut, nije ni toliko na storiju ali su svi uzeli skrinove - ispričala je Dara.

Informer

 

Kako kaže, ujutru je sačekalo milijardu poruka, ali ona nikog nije htela da laže, već je svima odmah priznala da je to uradila sama slučajno. Ipak, kaže bilo je i afera koje su joj nameštene.

Informer

 

- Pre ovoge su bile nameštaljke. To je uradio čovek kom sam ja pomogla. Dala sam mu 80.000 evra, možda i 100.000. Namestili su mi te neke slike, da sam ja bila šokirana. A namestili su u novinama kako sam ja slala nekom fudbaleru. A on je imao moj icloud. Tako da sam to Milanu objasnila tada je Milan je stao uz mene. To je bila nameštaljka zbog para - ispričala je Dara i dodala da upravo zbog toga više ne veruje nikome.

Prema njenim rečima, čovek koji joj je sve namestio završio je u zatvoru.