13.04.2024.

13:28

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Šerifovićeva objavila kadrove sina Marija koji će vas razneti od slatkoće! Razigrani dečak se razgibavao za dobro jutro, a tu je i pas Hak (FOTO)

Marija Šerifović krajem 2023. godine dobila je sina zahvaljujući surogat majčinstvu i otad je mali Mario centar njenog sveta.

Jedina srpska evrovizijska pobednica nije krila da se bojala kako će njen ljubimac prihvatiti bebu, a sada je objavila dva emotivna trenutka iz porodičnog doma i time raznežila svoje pratioce.

Ona je, najpre, podelila snimak na kojem je Hak njušio i ljubio noge bebi, a zatim i bumerang malenih razigranih udova njenog naslednika. 

Podsetimo, Marija Šerifović ostvarila se kao majka, a nedavno je otkrila da li je i u kojoj meri pogađaju negativni komentari.

Informer

 

- Ne pamtim tračeve. Kada sam bila mlađa možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Davno sam takve stvari ostavila za sobom - rekla je Marija, koja ne krije da joj je sin Mario ulepšao život.

- Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija - rekla je pevačica za Blic.