15.04.2024.

13:34

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Bili smo ubeđeni da mu je to ta, zakonita žena..." Komšija Dženana Lončarevića njegovu ljubavnicu pomešao sa suprugom

Dženan Lončarević razvodi se od Samire Lončarević, a to što je, tokom karijere duge 18 godina, nikada nije pokazao javno dovelo je do toga da komšije smatraju pevačevu ljubavnicu njegovom suprugom.

- Ju, razvodi se?! Pa ne znam šta da vam kažem. On je onako mutan čovek, mračan, a ovde ga viđamo samo sa muškarcima, nedavno su mu neke devojčice ovde pevale njegove pesme kad je sedeo u kafiću, a on onako hladan, nema rekaciju. Sa ženom ga ja stvarno nisam viđala - rekla nam je komšinica iz zgrade.

U obližnjoj prodavnici ga često viđaju.

Informer

 

- Viđamo ga često. Živi tu preko puta, stalno dolazi. Mi uopšte nismo znali da je imao jednu ženu tamo, a da sa drugom živi ovde. Nama je to ista žena, mislim na to da smo svi bili ubeđeni da mu je to ta, zakonita žena... Ćutljiv je, ne voli mnogo da komunicira - rekla nam je jedna osoba.

- Mi znamo za tu jednu ženu koju smo ranije i viđali ovde, i to kad napolju pijemo kafu, pa oni ulete u zgradu. Ali njih dvoje da, kao, prođu ulicom, dođu u prodavnicu ili sednu u kafić, to se nije desilo. Uglavnom je sam ili sa članovima benda, kad dođu po njega kada idu na nastup - objasnila nam je ova žena.

Informer

 

Komšija iz zgrade preko puta nam je rekao da ga takođe stalno sreće.

- Viđam ga, mala je ovo ulica. Pre nekoliko dana je bio ovde neki kamion, iznosili su neku opremu. Vidim i ja od juče da je komšija glavna tema ali nisam ga sretao sa njom. Vidim njega i u prodavnici i u kafiću i kada dođe kolima, ali u ženskom društvu nisam - istakao je komšija.

Još jedna komšinica šokirana je informacijom da mu žena sa kojom živi nije zakonita žena.

- Kako mislite to mu nije žena?! Svašta stvarno... Nemam šta da kažem, užas - kazala je šokirana komšinica za Telegraf.rs.

Podsetimo, supruga Dženana Lončarevića, Samira Lončarević, oglasila se za Informer i detaljnije progovorila o razvodu od pevača.