Autor: Informer/A.S.

19.04.2024.

19:40

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Društvene mreže

Džet set

Poziv koji se ne odbija! Sašu Matića u cik zore zvali da Šijanu otpeva samo jednu pesmu, pevač ostao šokiran kada mu je Zoran ovo stavio u ruku

Pevač Saša Matić gostujući u jednoj emisiji prisetio se situacije sa Zoranom Šijanom

Naime, pevač je ispričao da je Šijan pošto-poto tražio da Matić dođe u lokal gde je on kako bi mu otpevao jednu pesmu, na šta je Saša pristao. Nakon što je Matić otpevao željenu numeru, Zoran mu je dao čak 2.000 maraka.

Informer

 

- Imao sam jednu situaciju, da sam svirao na splavu "Pirana", a klub "M" je držao čuvani Rale ugostitelj, inače kum mog brata Dejana. I posle tog nastupa na "Pirani" zove mene jedan moj drug, kaže dođi ovde u klub "M" hitno. Svirao je Vlada Stojanović za klavijaturom i pevao. Kaže, došao je Zoran Šijan i traži da mu se otpeva "Dva galeba bela", pita gde si ti, kaže da dođeš samo da mu otpevaš tu pesmu i slobodan si. Ja kažem, 'ajde, već je to tri ujutru. Ja dolazim, stajem za klavijaturu, Vlada ustaje, ja pevam "Dva galeba bela", tu ide aplauz - započeo je priču Saša. 

On je zatim ispričao da je Zoran došao do njega i u ruku mu stavio novac. 

Informer

 

- Šijan sedi, pa ustaje, kreće, plaćaju račun i Zoran meni ovako u ruku stavlja neki novac. Ja kažem: "Zoko, ne, molim te", a on kaže: "Jesam li ja tražio da dođeš? Molim te, uzmi ovo, to je bio moj ćef, moja želja, uzmi ovaj novac, nećemo se raspravljati". I pozdravlja se tu sa mnom i odlazi. Ja sam bio sa mojim dobrim prijateljem, kog sam pitao šta mi dade ovo Zoran? Kaže krupno dve hiljade maraka, u to vreme to je ogroman novac - ispričao je Matićza "Petcast".