21.04.2024.

07:48

Foto: Instagram djinadzinovic

Džet set

"Volim malo da lažem": Ćerka Harisa Džinovića šokirala priznanjem kako obmanjuje javnost!

Haris Džinović i Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se govori.

Njihova deca Đina i Kan izbegavaju da daju izjave na temu razvoda roditelja, ali javnost pomno prati sve svaki njihov korak i sve što objavljuju na društvenim mrežama.

Informer

 

Đina je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama veoma aktivna. Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

- Na TikTok-u radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe - istakla je prvo.

Informer

 

Ona je tada priznala da malo voli i da slaže.

- Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji "Praktična žena".

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere, prenosi Blic.

Informer

 

- Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago - objasnila je Harisova ćerka tada.

Kako je tada navela, još ne pokazuje preterano interesovanje ni za pevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.