22.04.2024.

11:22

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bogatašu rodila dete, svi čekaju luks svadbu, a pevačica šokira: "Teško da će biti venčanice"

Nadica Ademov nedavno se ostvarila u ulozi majke, a sada je, posle nekoliko meseci mirovanja, odlučila da se vrati na muzičku scenu. 

Ademova je ranije, inače, važila za jednu od onih koje odlično prolaze "na terenu", a o svom privatnom životu i majčinstvu rekla je:

- Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom na to da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava - ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena ćerka reaguje na muziku:

Informer

 

- To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme "Šapat vetrova" i "Zid plača", to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Njen partner Damir je, kako kaže, njena velika podrška.

- Pomaže mi stvarno, ne mogu da kažem, kada ja ne mogu ili kada sam slaba, prehlađena, on je uvek tu i hvala mu.

Informer

 

Nadica je pre nekoliko meseci rekla da odlaže venčanje zbog trudnoće, a sada je iznenadila priznanjem kada je rekla da svadbe ipak, možda, i neće biti.

- Mislim da je vreme da vi njega pitate, jeste da čovek ne želi da daje izjave, ali ću pitati ja njega, pa ću vam preneti kada će biti svadba. S obzirom na to da ovu crninu nosim, teško da će biti venčanice - našalila se ona.

Tagovi: