23.04.2024.

10:22

Foto: Foto: Printscreen Instagram, ATA Images

Džet set

Rada Radenović objavila prepisku s preminulom Bojanom Janković! Reči paraju dušu, a niko ne bi verovao da je posle ovoga umrla

Bojana Janković pronađena je mrtva pre tri dana, a njene kolege, prijatelji i članovi porodice nemi su od bola zbog onoga što se dogodilo. Njene kolege proteklih dana opraštale su se od nje navodeći uglavnom jedno te isto - da je Bojana bila divna žena.

Informer

Sada se oglasila i voditeljka Radmila Radenović koja je na svom profilu na Instagramu objavila poslednju prepisku sa Bojanom:

- Jedva čekam da te vidim - napisala je Radenovićeva uz emotikon srca.

- I ja tebe - odgovorila je Jankovićeva, takođe dodajući isti emotikon, dok je Rada sada dodala i jedno slomljeno srce uz slovo "B".

Informer

Kako se može videti u njihovoj poslednjoj prepisci, Bojana i Rada je trebalo da se uskoro vide, međutim, do toga nažalost, po svemu sudeći, nikada nije došlo.

Informer

Inače, voditeljke su zajedno gradile svoje profesionalne karijere na ružičastoj televiziji, ali istovremeno su razvile i snažno prijateljstvo.

Informer

Podsećamo, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu. 

Mnogima će ostati u sećanju kao voditeljka kultne muzičke emisije "City", koju su mnogi u Srbiji i regionu obožavali.

Bojana ima sestru bliznakinju, Ivanu, koja je takođe vodila program na Pink televiziji, a bila je deo i jednog rijaliti programa.

Bojana Janković bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dve ćerke.

Oni su se razveli nakon 15 godina braka, a tačan razlog njihovog razilaženja nikada nije postao poznat javnosti.