24.04.2024.

13:38

Foto: E-stock

Džet set

Ispraćaj srpske predstavnice na Evroviziju 2024! Teya Dora razvila zastave Srbije i Švedske, pa poručila: "Velika je odgovornost i čast"

U zgradi Radio Televizije Srbije danas je upriličen ispraćaj srpske predstavnice na predstojeće veliko takmičenje u Malme, a Teya Dora je razvila zastavu Švedske pred odlazak.

Program uoči odlaska naše predstavnice vodili su Dragana Kosjerina i Stefan Popović, a Teya Dora je razmenila i nekoliko reči sa ambasadorkom Švedske Anikom Ben David i potom se obratila okupljenim novinarima: 

Informer

- Mnogo znači vaša podrška. Velika je čast i odgovornost predstavljati Srbiju na Evroviziji. Mi smo učinili sve da to izgleda, slobodno mogu da kažem, savršeno - kazala je naša predstavnica koja je na pitanje voditelja kako izgleda jedan njen dan:

Informer

- Malo naporno, ali ja uživamu tome i lepo mi je. Kad voliš nešto, ništa ti nije teško - kazala je Teya Dora koja je proteklih nedelja i meseci imala koncertnu turneju širom Srbije.

Šta je još kazala srpska predstavnica koja će se boriti na "Evroviziji 2024" od 7. do 11. maja, pogledajte u snimku ispod:

Srpsku zastavu Teya Dori na ovoj ceremoniji uručio je prošlogodišnji predstavnik naše zemlje Luk Blek.

Informer