Autor: Informer/A.S.

24.04.2024.

18:11

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

Porodica Marijane Seifert zahteva ponovnu istragu njenog nestanka: "Želimo da znamo ko je čuo krike na mostu!"

Pobednica "Velikog brata", Marijana Seifert nestala je 27. aprila 2022. godine i od tada, pa sve do sada nema zvaničnih informacija šta joj se dogodilo. 

Porodica nestale rijaliti učesnice je sada uputila zahtev nadležnim institucijama da se istraga ponovo pokrene. 

Informer

 

- Zahtevamo da se pokrene istraga ispočetka po svim informacijama koje smo dostavili policiji uključujući i sve one poruke koje je Marijana slala prijateljici o prijetnjama. Tražimo da se zatraže od operatera popisi poziva sa svih mobilnih telefona od porodice Seifert, pre i posle Marijaninog nestanka, a posebno te kobne noći kad je nestala. Zahtevamo da nam se ustupe snimci kamera na uvid - izjavila je mama nestale rijaliti učesnice.

Informer

 

Ona se osvrnula na izvesni snimak koji im policija nikada nije pokazala.

- Zašto policija nije razmotrila navode iz emisije "Provjereno" i svedoke koji su te noći bili s Marijanom, što su svedočili i kako je Marijana plakala da se boji ići kući. Želimo da znamo ko je svedok koji je čuo krike na mostu i kako policija tvrdi, svedočio da se Marijana sama bacila. Tražimo i da nam policija vrati Marijanine lične stvari i torbicu - kaže Gordana, Marijanina majka, a prenosi "24sata.hr".