27.04.2024.

11:36

Foto: printscreen instagram

Džet set

Teya Dora doživela peh po dolasku u Švedsku! Našu predstavnicu zbog ovoga čeka neviđena sreća (VIDEO)

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora s pesmom "Ramonda" predstavljaće našu zemlju na "Evroviziji 2024", a juče je otputovala u Malme gde će se ovo prestižno, muzičko takmičenje održati od 7. do 11. maja.

Informer

Po dolasku u Malme, Teya Doru i delegaciju koja je s njom, jato ptica zasulo je izmetom, te je naša predstavnica objavila video na kojem se vidi koliko se isprljala. A kako po narodnom verovanju izmet ptice znači veliku sreću, tako je i naša predstavnica ovo shvatila kao šansu da možda napravi dobar plasman na "Evoroviziji":

-  Srećno - kazala je Teya Dora u snimku na kojem se vidi fleka na njenoj kosi.

Informer

Inače, naša predstavnica će danas imati prvu probu pred veliko takmičenje. Teya Dora je otkrila da će nastup na velikoj sceni biti nešto drugačiji.

- Videćemo jer je scena tamo potpuno drugačija. Kroz probe će se sigurno promeniti neki kadar, kako bi sve bilo najlepše. Za sada sam zadovoljna sa svime - kazala je mlada pevačica i dodala: 

- Imam jedan momenat u koreografiji koji sam promenila, da se sve završi efektnije. Kostim će biti drugačiji, biće druge boje - izjavila je Teodora kojoj je mama velika podrška.

- Mama je oduševljena, sve prati. Nažalost neće moći da ide sa mnom tamo. Konstantno mi daje neke savete. Najveći kritičar sam sama sebi, a mama je tu da pomogne.