28.04.2024.

14:45

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Bojan i ja sad nećemo razvod, ne bismo došli do izražaja!" Mia o krahu braka i prevari: "Ništa ne može da ti 'uleti' ako nećeš"

Mia Borisavljević (39) merna je jedinica za dobar izgled iako se bliži ulasku u petu deceniju, a kako ona kaže nikada se ne bi vratila u mladalačke godine:

- Baš me briga što imam 40 godina, nikad se ne bih vratila u 22. Uvidela sam svašta nešto, sazrela sam. Stvarno se ne bih vratila u 22. godinu, da mi je ova pamet bila tada, možda bi mi bilo bolje sada. 

Informer

Poznata pevačica sa nevenčanim suprugom Bojanom Grujićem ima ćerke Emu (6) i Teu (3), te kaže da i dalje ne zna za velike muke, već samo za male: 

- Kad dođu deca, mnogo manje misliš na sebe. Ko nema decu, neka maksimalno brine o sebi jer će doći momenat kada nećete više moći da budete na prvom mestu - kroz smeh je rekla Mia koja na pitanje voditelja kako će se njen suprug i ona izboriti sa udvaračima svojih ćerki kad porastu, ima radikalno rešenje: 

- Bojan uvek kaže:"Ja imam pušku!". On je lovac, tako da će Ema i Tea imati neku pratnju i pucaće se iza njih (smeh).

Informer

Mia je u "Premijeri Vikend Specijal" prokomentarisala i razvode svojih kolega Dragane Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem, kao i Harisa Džinovića sa Melinom:

- Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju - iskreno je odgovorila Borisavljevićeva koja tvrdi da Bojan i ona održavaju ljubav, ali da ne postoji garancija da će zauvek ostati zajedno:

Informer

- Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner - konstatovala je pevačica.

Na pitanje novinara da li veruje u slučajne prevare i to da uvek može nešto da "uleti" u odnos dvoje ljudi, Mia je bila jasna: 

- Ništa ne može da "uleti" ako ti nećeš (smeh) - izjavila je ona.