01.05.2024.

20:35

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Nekada smo pili za prvi maj, sada uživamo sa sinom na jedan poseban način"! Toma i Nadežda se prisetili kako su ranije slavili praznike, a kako je to sada!

Praznik rada, 1. maj, mnogi  provode u prirodi i sa najmilijima, dok nekolicina vredno radi i na taj način ga obeležava.

Nadežda Biljić i Toma Panić će upravo na taj način provesti praznik rada, a pevačica će se ponovo družiti sa svojom najvernijom publikom koja jedva čeka svaki naredni nastup.

Bračni par je otkrio kako je nekada izgledao 1. maj i čega se sećaju iz najranijeg detinjstva.

Informer

 

Kako je nekada izgledao praznik rada u vašem životu?

- Kao deca smo ovaj dan obeležavali sa svojim roditeljima. Nekada je to bio odlazak na selo, a nekada kod kućnih prijatelja. Uglavnom su sva druženja bila u prirodi.

Koliko se 1. maj razlikuje danas kada se postali roditelji?

- Danas se dosta razlikuje obeležavanje ovog praznika jer je sve usmereno ka Longu, a najviše se razlikuje što uopšte više ne konzumiramo alkohol.

Informer

 

Prva asocijacija kada se spomene današnji dan?

- Uranak, pravi prijatelji i kvalitetna muzika.

Da nema zakazanih svirki, na koji način biste obeležili 1. maj?

- Da Nadežda nema nastup, verovatno bi bilo onako kako najviše volimo, priroda sa najbližim prijateljima i najboljom mogućom muzikom.

Da li se sećate, na šta ste potrošili prvi zarađeni novac?

- Nadeždin prvi zarađen novac bio je namenjen kupovini prvog mikrofona. A ja sam sa 12 godina zaradio prve pare i potrošio na prvi profesionalni bicikl.

Informer

 

S obzirom da sada zajedno zarađujete i da su sve finansije zajedničke, kako danas raspoređujete novac i na šta najviše trošite?

- Najviše sredstava ulaženo u moju karijeru. Spotovi, pesme, stajlinzi, to je nešto za šta nikada ne žalimo.