03.05.2024.

07:01

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Voditeljke Jutarnjeg programa sprijateljile su se na televiziji Informer: Postale smo nerazdvojne drugarice!

Postale smo nerazdvojne drugarice, poručuju voditeljke jutarnjeg programa televizije Informer Ksenija Bujišić, Katarina Odalović i Ana Mandić. Omiljena lica TV Informer otkrivaju da je svakodnevni zajednički rad na televiziji uticao na to da postanu veoma bliske.

- Čujemo se nekoliko puta dnevno. Konstantno smo u kontaktu zbog posla i naravno da nam je odnos prerastao u mnogo više od poslovnog. Kada imate tri žene koje su usko povezane, usmerene jedna na drugu, uvek tu bude prostora duge razgovore na različite teme - govori za Informer Ksenija o svojim koleginicama, a Katarina kroz osmeh nastavlja:

- Potpuno sam saglasna sa Ksenijom. Uvek smo tu da uskočimo jedna drugoj kada se desi neka nepredviđena situacija.

Informer

 

Ana Mandić ističe da je od samog početka usmerena na koleginice, s kojima svakodnevno rešava sve nedoumice kada je u pitanju posao, ali i privatni život.

- Ne postoji dan da se ne čujemo, znale smo da vodimo telefonske razgovore satima. Druženje daje posebnu snagu i lepotu našem stvaranju i to je onda jedan zaokružen timski rad.

Informer

 

Pukao joj glas

Tokom zajedničkog rada i druženja Ksenija, Katarina i Ana prolazile su kroz razne smešne situacije, a ovog puta odlučile su da sa čitaocima Informera podele nekoliko simpatičnih, zajedničkih trenutaka.

- Ksenija je prvog aprila trebalo da vodi jutarnji program, međutim, pukao joj je glas. Pozvala je urednicu, koja joj nije verovala, već je pomislila da je posredi Ksenijina prvoaprilska šala - prisetila se Katarina, pa istakla da se u sličnim situacijama jedna drugoj uvek nađu pri ruci.

Informer

 

Mnoge smešne situacije dešavale su se tokom programa uživo, a Mandićeva je nekoliko podelila sa čitaocima Informera.

- Dešavalo se da padne gost sa stolice. Jednom prilikom sam najavila pogrešnog čoveka potpuno nesvesna da sam napravila grešku. Znala je mačka da nam ušeta u studio, pa da zbuni sve goste, ali to je lepota ovog posla i živog programa.

Poste

Lepe voditeljke Vaskrs proslavljaju u duhu tradicije sa najbližim članovima porodice, a farbanje jaja im je omiljen običaj.

- Poštujemo sve običaje koje nalaže naša veroispovest, čuvamo porodičnu tradiciju kakva je bila i kada sam bila mala. Lora uživa u farbanju jaja na Veliki petak, farba ih i kod kuće sa bakom. Danilo još nije svestan praznika jer je suviše mali. Majka i ja zajedno farbamo jaja. Umemo da ofarbamo više od sto svake godine. Što se tiče kuhinje, ne pomažem ništa jer ne umem! Mama je glavna i neprevaziđena kuvarica. Uvek sam na usluzi, ali se u kuhinju ne petljam - priča Ksenija, a slična atmosfera vlada i u domovima njenih koleginica.

Informer

 

- Postim skoro svaki Vaskršnji post i radujem se tom prazniku. U našoj porodici se poštuju svi običaji, a za trpezu su zaduženi roditelji. Naravno, na Veliki petak pomažem deci u farbanju jaja i tada sam još veće dete od njih - kaže Katarina, a na njene reči se nadovezuje Ana:

- Moj četvorogodišnji sin dekoriše jaja od stiropora, kupili smo već sve ukrase, travicu i zeke jer volim da svaki detalj bude osmišljen, da sve bude šareno i lepo. U kuhinji se ne snalazim sjajno. Pobrinuću se za vaskršnji doručak, a za ručak ću da se ogrebem o roditelje. Cela porodica će biti na okupu, baš kao što bi i trebalo!

Informer

 

I deca nam se druže

Pored toga što su se sprijateljile tokom rada na Informer televiziji, Ksenija, Katarina i Ana prenele su pozitivne emocije i na svoju decu, koja se zajedno igraju dok mame vreme provode u studiju.

- Nismo se samo mi sprijateljile već i naša deca, koja se često igraju kada ih dovedemo na posao - kažu lepe voditeljke.

Više fotografija pogledajte u galeriji ispod: