05.05.2024.

07:23

Foto: ATA Images

Džet set

Ceca kasnila na liturguiju, ali kad je došla svi su gledali u nju! Porodica Ražnatović nikad brojnija na Vaskrs u Hramu Svetog Save!

Svetlana Ceca Ražnatović i sinoć je, kao i svake godine, prisustvovala ponoćnoj Vaskšnjoj liturgiji u Hramu Svetog Save, ali je kasnila 40 minuta. A kada je stigla mnogi su gledali upravo u nju jer iz ruku nije ispuštala mlađeg unuka Krstana koji je sve raznežio.

Informer

Osim zbog činjenice da je čuvala unuka u Cecu su svi gledali i jer je došla sa veoma malo šminke u elegantnom izdanju, a sa njom je bila njena snaja Bogdana, stariji unuk Željko i sin Veljko. Uz pevačicu su sinoć bili i njena sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem.

Informer

I dok je folk pevačica imala sve vreme ne tako veseli izraz lica, čini se da je Bogdana bila nešto veselija.

Informer

 

Ipak, u jednom trenutku pevačica se oraspoložila zahvaljujući svom unuku Krstanu koji se zaigrao sa Damirom Handanovićem i sve nasmejao. 

Informer

 

Na ponoćnoj liturgiji bio je i Ivica Dačić potpredsednik vlade i Ministar unutrašnjih poslova, bivši košarkaški as Dejan Tomašević, a od estradnih umetnika posebno veče pred najveći hrišćanski praznik nisu propustilei ni Jovana Tipšin, Aca Sofronijević, kao ni glumica Dragana Mićalović...

Informer