Autor: Informer/A.S.

11.05.2024.

14:01

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

"Sudskim putem sam dobila pravo da uđem u stan!" Nakon presude, Nikolina se direktno obratila Miši Grofu: "Veselim se susretu!"

Voditeljka Nikolina Pišek obratila se svojim pratiocima putem Instagram profila i saopštila da je čeka težak perio. 

Naime, ona je podelila nekoliko snimaka iz svog stana u kom majstori privode radove kraju i tom prilikom je istakla da je presećna jer će se ćerkica i ona napokon useliti u njihov novi životni prostor. 

Informer

 

Pored toga, Pišekova je istakla da će se uskoro suočiti sa svekrom Mišom Grofom, kao i da će nakon dve godine ući u stan u kom je živela sa pokojnim suprugom, Vidojem Ristovićem. 

- Za nedelju dana useljenje. Bilo je dosta izazivno i biće još svakakvih situacija. Sledeće nedelje mi istovremeno ulazi ekipa za seljenje i iznose stvari i nadam se obećanom stizanju nameštaja u utorak. Gde ćemo za to vreme i na čemu žemo spavati, šta i gde ćemo jesti, ne znam, gde se tuuširati i šta iz koje kutije oblačiti - ne znamo. I pored toga, imam dva snimanja i jednu mnogo bitnu proslavu koju moram proslaviti zbog dosta dragih prijatelja koji slave 20 godina postojanja - napisala je Nikolina na početku, pa dodala:

- Očekujem jedan odlazak u Beograd zbog mojih podjednako dragih neprijatelja jer sam nakon dve godine sudskim putem dobila po prvi put pravo na ulazak u stan u kom smo živele Una i ja deset godina! Verovatno je prazan, ali to ćemo videti u četvrtak. Podeliću sa vama sve, pa i snimke kako je stan izgledao pre dve godine. Veselim se susretu sa svim dragim neprijateljima, deda Miša i Lana Janković - vidimo se! Veselim vam se svima! Poljubac i držite nam fige, dragi ljudi - zaključila je ona.