12.05.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bulata iz kandži kriminala spasao vidovnjak! Karte su bile strašne, a rečenicu proroka pevač i danas pamti

Folker je uz malu ispravku potvrdio priču koja o njemu kruži već godinama, a prema kojoj je posle razgovora sa astrologom odustao od ideje da bude kriminalac. 

Informer

 

-  Ne znam kako da nazovem to čime se taj čovek bavi, nije astrolog. On je pomogao mom teči da dobije potomstvo, zato što mu je bila urađena neka magija. Zbog toga sam i ja otišao kod njega - rekao je Marko.

Devedesete su bile burne, naročito za odrastanje na beogradskom asfaltu, a Bulat je, kako sam priznaje, već u tinejdžerskim godinama razmšljao da bi zbog nekih sklonosti mogao da plati životom:

- Ja sam koliko sa 17 godina govorio o svojoj smrti mojoj majci i svima. Govorio sam im kako da me sahrane i osećao prisustvo da će to se desi. I onda sam zbog toga otišao kod tog čoveka. On je otvorio tarot karte i treća karta je bila smrt. Tada mi je rekao: Okani se sinko lopovulka, jel nisi dostojan da ti kosti trunu po robijama. To je bila rečenica. Nema veze sa astrologijom - ispričao je Bulat u emisiji Divan šou, na Kurir televiziji.