12.05.2024.

23:55

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Sandra Rešić o bizarnim fetišima šeika: Pevačica otkrila šta pojedine devojke rade za novac u Dubajiu i koliko su plaćene

Bivša učesnica rijalitija i pevačica Sandra Rešić često nastupa u Dubaiju za naše ljude koji tamo žive, a sada je detaljima o onome šta pojedine devojke sa ovih prostora tamo rade za novac, sve šokirala.

Informer

 

- Dosta dobro sam upućena u naše devojke koje svašta rade... Ne znam da li ti je poznat termin "zlatna kašika". Kod nas je tek sada počelo da se priča o tome, a zapravo u Dubaiju je to godinama unazad poznato. I sad, naše neke devojke čija imena ne bih pominjala, idu kod nekog šeika i on ih postavi u potpuno zlatnu sobu, da im zlatne tanjire, zlatne kašike, bukvalno je sve od zlata, cela soba je od zlata. I onda, ajde da budem brutalna, izvrši veliku nuždu u taj tanjir i onda neke naše devojke za određenu svotu novca koja nije mala, to moraju da pojedu - šokirala je Rešićeva svojim saznanjima u emisiji "Razotkrivanje".

Informer

 

Pevačica je rekla da cifre za takve usluge počinju od 10.000 evra, pa naviše i priznala da ona nikada nije dobila takvu ponudu, a ako bi se to kojim slučajem i dogodilo onaj koji bi joj to predložio, ne bi se dobro proveo.